Maak een
afspraak

Een innovatieve behandeling voor pijnverlichting en herstel

Uiterst efficiënte behandelwijze!

Als u last heeft van pijnlijke aandoeningen zoals chronische gewrichts- en spierpijn, ontstekingen of postoperatieve herstel, dan bent u wellicht geïnteresseerd in MLS lasertherapie. Deze innovatieve behandeling maakt gebruik van geavanceerde medische lasers om pijn te verminderen, ontstekingen te verminderen en het natuurlijke genezingsproces te bevorderen, allemaal zonder invasieve procedures of medicijnen.

Een innovatieve behandeling voor pijnverlichting en herstel

Wat is MLS lasertherapie?

MLS lasertherapie staat voor Multiwave Locked System lasertherapie. Het maakt gebruik van een speciaal ontworpen medische laser die twee verschillende golflengten combineert: een continue golflengte en een gepulseerde golflengte. Door deze twee golflengten te combineren, creëert MLS lasertherapie een synergetisch effect dat de pijn vermindert, ontstekingen remt en het herstel bevordert.

80-90% van de patienten ervaart significante verlichting

Zeer effectieve en wetenschappelijke interventie
Direct afspraak maken
80-90% van de patienten ervaart verlichting

Hoe werkt MLS lasertherapie?

1. Analgetisch effect
De laser blokkeert de geleiding van pijnprikkels, waardoor de pijnervaring afneemt. Het verhoogt ook de productie van endorfines, natuurlijke pijnstillende stoffen in ons lichaam.

2. Ontstekingsremmend en anti-oedeemeffect
MLS lasertherapie vermindert ontstekingen door de bloedcirculatie te verbeteren en ontstekingsmoleculen af te voeren. Dit kan helpen bij het verminderen van zwelling en het versnellen van het herstelproces.

3. Biostimulerend effect
De laser bevordert de bloedstroom en verhoogt de toevoer van voedingsstoffen, zuurstof en groeifactoren naar het getroffen gebied. Dit stimuleert het genezingsproces op cellulair niveau en kan helpen bij het herstellen van beschadigd weefsel.

Wat zijn de voordelen van MLS lasertherapie?

Onze lasers zijn de meest exclusieve lasers op dit moment in Nederland – niet te vergelijken met andere lasers

MLS lasertherapie biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere traditionele behandelingen voor pijnverlichting en herstel. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn:

1. Pijnverlichting zonder medicijnen: MLS lasertherapie biedt een niet-invasieve, medicijn vrije benadering van pijnverlichting. Het kan een veilig alternatief zijn voor mensen die bijwerkingen willen vermijden of die geen baat hebben bij medicatie.

2. Sneller herstel: Door de bloedcirculatie te verbeteren en het genezingsproces te stimuleren, kan MLS lasertherapie het herstel versnellen. Dit kan vooral gunstig zijn voor mensen die postoperatief herstel ondergaan of die herstellen van blessures.

3. Geen downtime: MLS lasertherapie is een niet-chirurgische procedure zonder hersteltijd. Je kunt direct na de behandeling je normale activiteiten hervatten.

4. Veilig en effectief: MLS lasertherapie is klinisch getest en wordt beschouwd als een veilige en effectieve behandelingsoptie. 

5. Groot scala aan klachten te behandelen: met deze laser is er een enorm groot scala aan klachten wat we kunnen behandelen

 

Is MLS lasertherapie geschikt voor mij?

MLS lasertherapie kan nuttig zijn voor verschillende aandoeningen, waaronder gewrichts- en spierpijn, ontstekingen, artritis, tendinitis, rugpijn, sportblessures en postoperatief herstel.