Maak een
afspraak

Gratis screening

Twijfel je of chiropractie iets voor je kan betekenen? Een screening is een gratis en geheel vrijblijvende kennismaking met een van onze chiropractoren. De chiropractor zal de klachten met je bespreken en zal daarna een kort onderzoek uitvoeren. Op basis daarvan zullen we kijken of we iets voor je kunnen betekenen.

Meld je aan voor een gratis screening  UdenVeghelGeen voorkeur voor locatie


  Reviews

  L. van Lieshout

  Een verkeerde beweging gemaakt met mijn nek en alles vast geschoten met heftige hoofdpijn. Ik mocht gelukkig dezelfde dag komen en had meteen verlichting van mijn klachten.

  Bij ons geholpen voor Nekklachten en hoofdpijn

  Maarten Ketelaars

  Regelmatig stijf en ook vaak moeilijk lopen na het sporten. Al direct na de 1e behandeling merkte ik verbetering. Na 3 behandelingen voel ik me 10 jaar jonger en heb nergens meer last van. Jim luistert goed, en behandelt duidelijk en goed. Bedankt!

  Bij ons geholpen voor stijfheid

  Rene

  Hele fijne praktijk. Ik kom al langer bij de chiropractor en ik ben bij meerdere praktijken geweest, maar de service hier is uitstekend. Schone en nette praktijk. Vriendelijke medewerkers en je wordt altijd netjes ontvangen. Gelukkig wordt er altijd tijd voor je gemaakt en hoef ik nooit lang te wachten. Jim en Pim hebben mij behandelt en zijn erg kundig, zeker aan te bevelen.

  Ymke vd Elsen

  Het is zo fijn om te weten en te ervaren dat je snel en vakkundig van pijnlijke lichamelijke klachten afgeholpen kan worden. Elke behandeling is letterlijk een verlichting. Ik ben je echt dankbaar Mark Bevers!

  M. Spierings

  Binnen een korte tijd weer lekker in mijn vel en beter in mijn houding. Bijna geen last meer tussen de schouderbladen en de nekklachten zijn helemaal weg. Dankjewel Jim voor de goede behandelingen.

  Tamarah Habbaba

  Van ellendige chronische pijn die al twee jaar duurde, naar bijna helemaal klachtenvrij! Ik kan het bijna niet geloven dat er eindelijk iemand is die mij kan helpen met mijn lage rug, flank en heup klachten.

  Bij ons geholpen voor chronische pijn

  Guusje Barten

  Simpelweg de beste oplossing voor mij geweest. Als beginnende in chiropractie, was ik op het begin ietwat huiverig en angstig. Ik weet nu niet waarom. Mark heeft mij gerust gesteld. Binnen 4 behandelingen klachtenvrij na (2!!) lange trajecten bij de fysiotherapeut en hoofdpijnpoli. Ik zou iedereen met de kleinste, tot meer serieuze klachten aanraden om hier eens een bezoekje te brengen!

  Gerard de Haas

  Mark is een geweldig kundige professional..... ik heb sinds anderhalf jaar een hernia + uitstraling in mijn kuit....,, bij de therapeut kwam ik met massage en dryneedling niet verder en mijn spieren zijn te verkrampt. wat ik niet wist was dat ik een beknelling van een zenuw had. Nu 2 maanden en 7 behandelingen verder ben ik pijn vrij. Dit is mij veel waard. goede uitleg gehad van Mark en behandeling is doelgericht... bedankt !

  Bij ons geholpen voor hernia en uitstraling in kuit

  Chris Ta

  Ik kom meestal elk kwartaal om alles even na te laten lopen. Dit voorkomt klachten en ik ben er super blij mee. Mark doet meestal net dat beetje meer en ik vind hem erg klant gericht.