Maak een
afspraak

Pijn- en klachtenvrij dankzij het juiste duwtje in de rug

Niets is zo vervelend als klachten of pijn die je dagelijks leven beïnvloeden. Gelukkig kunnen de meeste (pijn)klachten verholpen worden. Chiropractie Uden-Veghel geeft je het juiste duwtje in de rug en zorgt ervoor dat weer snel klachtenvrij kunt leven. Maak nu een afspraak en we zien je snel in onze praktijk.

In drie stappen weer pijn- en klachtenvrij

1

Intake en behandelplan

Tijdens de intake bespreken we je klacht(en) en doen we een lichamelijk onderzoek. Hieruit volgt een behandelplan dat gericht is op jouw specifieke klacht.

2

De behandelingen

Deze zijn erop gericht om de klachten snel weg te halen. We hebben veel behandelopties. Een veelgebruikte methode is manipulatie, maar we zetten ook andere behandelingen in.

3

Klachtenvrij blijven

We geven gericht advies en oefeningen om mobiel en klachtenvrij te blijven. Dit advies gaat over ergonomie, beweging, houding en krachtoefeningen.

Afspraak zonder doorverwijzing

Maak zonder tussenkomst van je huisarts een afspraak.

Er is géén wachtlijst

Neem vandaag contact op
en je kunt snel terecht.

Behandeling wordt vaak vergoed

Bij aanvullende verzekeringen wordt de behandeling vaak vergoed.

Wat voor klachten heb je?

We kunnen veel (pijn)klachten verhelpen of verlichten met het juiste duwtje in de rug. Bekijk het overzicht van de meest voorkomende klachten en symptomen die we behandelen. Ook lees je welke soorten behandelingen we kunnen inzetten om je klacht(en) snel en effectief te bestrijden.

Bekijk alle klachten die we behandelen