Maak een
afspraak

De praktijk Chiropractie Uden-Veghel

Onze praktijk Chiropractie Uden-Veghel is gevestigd aan de Rondweg 15 in Uden, op steenworp afstand van het Bernhoven Ziekenhuis. Onze moderne praktijk bestaat uit vier ruime behandelkamers, een oefenzaal, een wachtruimte, entreebalie en kamer met een speciaal warm watermassagebed. Geniet tijdens het korte wachten van een heerlijk bakje versgemalen koffie, thee of water.

In de praktijk is tevens gevestigd;

Fysiotherapie Myosana Uden
Fysiotherapeuten Joke Schoenmakers en Roy Bongers helpen je graag verder. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je telefonisch contact opnemen via 0413-310015 of kijk op de website www.myosana.nl

 

Maak kennis met ons team van Chiropractie Uden-Veghel

Mark Bevers

Master of Chiropractic (MChiro)

Mark studeerde af aan het Anglo-European College of Chiropractic in het Engelse Bournemouth. Na een korte carrière als topsporter ontdekte hij het belang van een goede maatschappelijke carrière en besloot hij fysiotherapie te gaan studeren. Na het behalen van zijn diploma wilde Mark zich meer verdiepen in het menselijk lichaam en de behandeling daarvan. Chiropractie was voor hem de beste optie.

Mark zijn behandeling is ‘hands-on’ en zijn uitgebreide aanpak is wetenschappelijk onderbouwd. Zijn behandelingen bestaan uit chiropractische manipulaties, spier- en fasciatechnieken, therapeutische revalidatie en DNS. Dit is een revolutionaire methode, gebaseerd op de ontwikkelingskinesiologie. Mark is daarnaast consultant van professor Stuart McGill, specialist in de behandeling en diagnose van lage rugklachten.

Mark behandelt patiënten van alle leeftijden. Zijn jongste patiënt was 1 week oud en zijn oudste 93. Mark behandelt ook topatleten van verschillende sporten en nationale teams en werkt samen met ’s werelds beste chiropractoren. Zijn missie is helder: Patiënten helpen om hun gezondheidsdoelen te bereiken en te verbeteren. Dit voor een betere kwaliteit van leven en voor betere sportprestaties.

Maak een afspraak met Mark

Ik ben hier nieuw Vervolgafspraak

Zelf je rugklachten behandelen met McGill

Professor McGill vertelt over een wetenschappelijk manier om van je rugpijn af te komen.

Bestel het boek

Jim Zeelen

Master of Science (MSc)

Jim studeerde af aan het Anglo-European College of Chiropractic (AECC). Hij maakte kennis met chiropractie via zijn andere gezinsleden. Zijn ouders en zus waren met succes onder behandeling van een chiropractor voor uiteenlopende klachten. Jim kreeg veel waardering en interesse voor het vak.

Hoewel iedereen bij Jim terecht kan, is hij gespecialiseerd in de behandeling van baby’s, kinderen en zwangere vrouwen. Zijn doel is om mensen te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken en hun levenskwaliteit te verbeteren. Jim zoekt altijd naar een passende behandeling en adviseert je hoe toekomstige klachten te voorkomen en je lichaam zo gezond mogelijk te houden.

Jim is geïnteresseerd in de wetenschap en wat chiropractie en de rest van de medische wereld te bieden hebben. Hij volgt daarom regelmatig seminars en cursussen om zijn vaardigheden te verbeteren en zijn kennis uit te breiden.

Maak een afspraak met Jim

Ik ben hier nieuw Vervolgafspraak

Pim Robijns

Master of Chiropractic (MChiro)

Pim studeerde af aan het Anglo-European College of Chiropractic (AECC). Hij kwam in aanraking met chiropractie tijdens zijn fysiotherapie-opleiding. Nadat hij deze studie had afgerond, koos hij voor de studie chiropractie in Engeland.

Pim behandelt met chiropractische manipulaties, spier- en fasciatechnieken, kinesiotaping, oefeningen en geeft advies. Hij behandelt patiënten van alle leeftijden en heeft veel ervaring met sporters. Zijn doel is om mensen te helpen om hun kwaliteit van leven te verbeteren en gezondheidsdoelen te bereiken. Expertise, professionaliteit en aandachtig luisteren zijn hierbij fundamenteel. Hij gebruikt de nieuwste wetenschappelijke bewijzen voor het optimale behandelplan voor jou als patiënt.

Maak een afspraak met Pim

Ik ben hier nieuw Vervolgafspraak

Snel van je klachten af?

Maak een afspraak met één van onze chiropractoren.

Maak een afspraak

Onze
praktijkassistente

Onze assistentes ontvangen je graag op onze praktijk.

(0413) 24 80 10

Vanessa Djamin

Nederlandse Chiropractoren Associatie

Chiropractie Uden-Veghel is aangesloten bij de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA). Dit is de meest toonaangevende beroepsorganisatie voor chiropractie in Nederland. Meer hierover lees je op www.nca.nl.