Maak een
afspraak

De praktijk Chiropractie Uden-Veghel

Onze praktijk Chiropractie Uden-Veghel is gevestigd aan de Rondweg 15 in Uden, op steenworp afstand van het Bernhoven Ziekenhuis. Onze moderne praktijk bestaat uit vijf ruime behandelkamers, een oefenzaal, een wachtruimte, entreebalie en kamer met een speciaal warm watermassagebed. Geniet tijdens het korte wachten van een heerlijk bakje versgemalen koffie, thee of water.

In de praktijk is tevens gevestigd;

Fysiotherapie Myosana Uden
Fysiotherapeut Joke Schoenmakers helpt je graag verder. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je telefonisch contact opnemen via 0413-310015 of kijk op de website www.myosana.nl

 

Maak kennis met ons team van Chiropractie Uden-Veghel

Joep Titulaer

Master of Chiropractic (MChiro)

Joep studeerde af aan het Anglo-European College of Chiropractic (AECC) in Bournemouth. De interesse in chiropractie is ontstaan toen hij de opleiding fysiotherapie volgde in Heerlen. Na een jaar als fysiotherapeut gewerkt te hebben, heeft Joep de sprong gewaagd om naar de AECC te gaan.

Van jongs af aan is Joep een fervent sporter. Zijn grote passie is hockey. Als sporter is hij altijd gefascineerd geweest in het menselijk lichaam, hoe het functioneert en hoe het verbeterd kan worden. Joep heeft veel blessures gezien, herstellende spelers gevolgd en gezien hoe training de prestaties kan verbeteren. Daarom is hij met de FICS opleiding begonnen tot sport chiropractor om zijn expertise te ontwikkelen in het behandelen van atleten om hun sportieve doelen te bereiken.

Joep zijn behandelingen bestaan uit chiropractische manipulaties, spier- en fasciatechnieken, kinesiotaping, therapeutische oefeningen en adviezen geven. Daarnaast gaat Joep graag naar seminars en leest hij wetenschappenlijke onderzoeken om zijn kennis en vaardigheden te optimaliseren.

Maak een afspraak met Joep

Ik ben hier nieuw Vervolgafspraak

Anrie Potgieter

Master of Chiropractic (MChiro)

Anrie studeerde af aan het Universiteit van Johannesburg in Zuid-Afrika. Zij heeft op een hoog niveau gesport en is daardoor in aanraking met chiropractie gekomen. Vanwege haar betrokkenheid bij sport is ze altijd gefascineerd door het menselijk lichaam, hoe het functioneert en hoe het te verbeteren is.

Anrie werkt vanaf 2016 in Nederland. Haar behandelingen bestaan uit chiropractische manipulaties, activator, spier- en fasciatechnieken, kinesiotaping, dry needling, shockwave therapie en rehabilitatie oefeningen. Anrie is daarnaast gespecialiseerd in musculoskeletale echografie om gewrichts- en peesklachten beter te kunnen diagnosticeren. Ze heeft zich ook verder gespecialiseerd in sportchiropractie en heeft veel ervaring met sporters.

Iedereen kan terecht bij Anrie, haar doel is om voor elke patiënt een persoonlijke behandelplan te ontwikkelen om de beste zorg te bieden en de gewenste resultaten te bereiken.

Maak een afspraak met Anrie

Ik ben hier nieuw Vervolgafspraak

Pim Robijns

Master of Chiropractic (MChiro)

Pim studeerde af aan het Anglo-European College of Chiropractic (AECC). Hij kwam in aanraking met chiropractie tijdens zijn fysiotherapie-opleiding. Nadat hij deze studie had afgerond, koos hij voor de studie chiropractie in Engeland.

Pim behandelt met chiropractische manipulaties, spier- en fasciatechnieken, kinesiotaping, oefeningen en geeft advies. Hij behandelt patiënten van alle leeftijden en heeft veel ervaring met sporters. Zijn doel is om mensen te helpen om hun kwaliteit van leven te verbeteren en gezondheidsdoelen te bereiken. Expertise, professionaliteit en aandachtig luisteren zijn hierbij fundamenteel. Hij gebruikt de nieuwste wetenschappelijke bewijzen voor het optimale behandelplan voor jou als patiënt.

Maak een afspraak met Pim

Ik ben hier nieuw Vervolgafspraak

Snel van je klachten af?

Maak een afspraak met één van onze chiropractoren.

Maak een afspraak

Jim Zeelen

Master of Science (MSc)

Jim studeerde af aan het Anglo-European College of Chiropractic (AECC). Hij maakte kennis met chiropractie via zijn andere gezinsleden. Zijn ouders en zus waren met succes onder behandeling van een chiropractor voor uiteenlopende klachten. Jim kreeg veel waardering en interesse voor het vak.

Hoewel iedereen bij Jim terecht kan, is hij gespecialiseerd in de behandeling van baby’s, kinderen en zwangere vrouwen. Zijn doel is om mensen te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken en hun levenskwaliteit te verbeteren. Jim zoekt altijd naar een passende behandeling en adviseert je hoe toekomstige klachten te voorkomen en je lichaam zo gezond mogelijk te houden.

Jim is geïnteresseerd in de wetenschap en wat chiropractie en de rest van de medische wereld te bieden hebben. Hij volgt daarom regelmatig seminars en cursussen om zijn vaardigheden te verbeteren en zijn kennis uit te breiden.

Maak een afspraak met Jim

Ik ben hier nieuw Vervolgafspraak

Mark Bevers

Master of Chiropractic (MChiro)

Mark studeerde af aan het Anglo-European College of Chiropractic in het Engelse Bournemouth. Na een korte carrière als topsporter ontdekte hij het belang van een goede maatschappelijke carrière en besloot hij fysiotherapie te gaan studeren. Na het behalen van zijn diploma wilde Mark zich meer verdiepen in het menselijk lichaam en de behandeling daarvan. Chiropractie was voor hem de beste optie.

Mark zijn behandeling is ‘hands-on’ en zijn uitgebreide aanpak is wetenschappelijk onderbouwd. Zijn behandelingen bestaan uit chiropractische manipulaties, spier- en fasciatechnieken, therapeutische revalidatie en DNS. Dit is een revolutionaire methode, gebaseerd op de ontwikkelingskinesiologie. Mark is daarnaast consultant van professor Stuart McGill, specialist in de behandeling en diagnose van lage rugklachten.

Mark behandelt patiënten van alle leeftijden. Zijn jongste patiënt was 1 week oud en zijn oudste 93. Mark behandelt ook topatleten van verschillende sporten en nationale teams en werkt samen met ’s werelds beste chiropractoren. Zijn missie is helder: Patiënten helpen om hun gezondheidsdoelen te bereiken en te verbeteren. Dit voor een betere kwaliteit van leven en voor betere sportprestaties.

Maak een afspraak met Mark

Ik ben hier nieuw Vervolgafspraak

Zelf je rugklachten behandelen met McGill

Professor McGill vertelt over een wetenschappelijk manier om van je rugpijn af te komen.

Bestel het boek

Onze
praktijkassistente

Onze assistentes ontvangen je graag op onze praktijk.

(0413) 24 80 10

Sanne Bevers

Jerney Antonie

Nicole Brouwers

Nederlandse Chiropractoren Associatie

Chiropractie Uden-Veghel is aangesloten bij de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA). Dit is de meest toonaangevende beroepsorganisatie voor chiropractie in Nederland. Meer hierover lees je op www.nca.nl.