Maak een
afspraak

De praktijk Chiropractie Uden-Veghel

Chiropractie Uden
Onze praktijk Chiropractie Uden is gevestigd aan de Rondweg 15 in Uden, op steenworp afstand van het Bernhoven Ziekenhuis. Onze moderne praktijk bestaat uit vijf ruime behandelkamers, een recovery ruimte met state-of-the-art apparatuur, een oefenzaal, een wachtruimte, entreebalie en kamer met een speciaal warm watermassagebed. Geniet tijdens het korte wachten van een heerlijk bakje versgemalen koffie, thee of water.

In de praktijk is tevens gevestigd;

Fysiotherapie
Fysiotherapeut Joke Schoenmakers helpt je graag verder. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je telefonisch contact opnemen via 0413-248010 of maak een afspraak via onze website

Chiropractie Veghel
Deze praktijk Chiropractie Veghel is gevestigd aan de Pater van den Elsenlaan 23 in Veghel, dichtbij de Noordkade. Hier hebben we 3 ruime behandelkamers

 

Maak kennis met ons team van Chiropractie Uden-Veghel

Michael Anderson chiropractor

Michael Anderson

Master of Chiropractic (MChiro)

LOCATIE UDEN

Als kind heeft Michael veel gesport en hierdoor werd hij enorm gefascineerd door het menselijk lichaam. Zijn oom had ernstige rugproblemen die door middel van chiropractische behandelingen enorm verbeterden. Hierdoor besloot hij chiropractie te gaan studeren aan het Universiteit van Johannesburg in Zuid-Afrika. Hij werkte als chiropractor in zijn eigen familie/sport- praktijk en ook was hij chiropractor bij veel atletiek wedstrijden met als hoogtepunt de Olympische Spelen in London (2012) en Rio (2016).

Michael werkt vanaf 2016 in Nederland. Hij behandeld met chiropractische manipulaties, trigger point en fasciatechnieken,  dry needling, en rehabilitatie oefeningen.

Michael is daarnaast gespecialiseerd in musculoskeletale echografie om slijmbeurs- en peesklachten beter te kunnen diagnosticeren en behandelen door middel van shockwave therapie.

Michael heeft als doel om oorzaken te vinden,  samen doeleinden te stellen en bereiken, en door chiropractie uw kwaliteit van leven te verbeteren. Zijn passie is om mensen te helpen om hun gezondheid en welzijn te bevorderen.

Maak een afspraak met Michael

Ik ben hier nieuw Vervolgafspraak
Mark Hardy chiropractor

Mark Hardy

Master of Chiropractic (MChiro)

LOCATIE VEGHEL

Mark studeerde sportwetenschappen en sportgeneeskunde inZuid-Afrika. Hij werkte bij het HPC (high performance institute) als kracht- en conditiespecialist. Terwijl hij met de atleten werkte, realiseerde Mark zich dat er iets ontbrak in zijn methode. Bij het zoeken vond hij chiropractie. Nadat hij in het Britse leger had gediend, ging Mark chiropractie studeren. In 2023 studeerde hij af aan de Angle-European College of Chiropractic in Groot-Brittannië.

Zijn behandelingen bestaan ​​uit chiropractische manipulaties, massage, activator, spier- en fasciatechnieken, dry needling, kinesio-taping, Thompson droptechniek, SOT en rehabilitatieoefeningen

Mark vindt het leuk om meer over het lichaam te leren en naar seminars en workshops te gaan om patiënten de best mogelijke zorg te bieden. Het doel is om de optimale functie te herstellen en vervolgens de levensstijl en prestaties te verbeteren.

Maak een afspraak met Mark

Ik ben hier nieuw Vervolgafspraak
Pim Robijns chiropractor

Pim Robijns

Master of Chiropractic (MChiro)

LOCATIE UDEN

Pim studeerde af aan het Anglo-European College of Chiropractic (AECC). Hij kwam in aanraking met chiropractie tijdens zijn fysiotherapie-opleiding. Nadat hij deze studie had afgerond, koos hij voor de studie chiropractie in Engeland.

Pim behandelt met chiropractische manipulaties, spier- en fasciatechnieken, kinesiotaping, oefeningen en geeft advies. Hij behandelt patiënten van alle leeftijden en heeft veel ervaring met sporters. Zijn doel is om mensen te helpen om hun kwaliteit van leven te verbeteren en gezondheidsdoelen te bereiken. Expertise, professionaliteit en aandachtig luisteren zijn hierbij fundamenteel. Hij gebruikt de nieuwste wetenschappelijke bewijzen voor het optimale behandelplan voor jou als patiënt.

Maak een afspraak met Pim

Ik ben hier nieuw Vervolgafspraak

Snel van je klachten af?

Maak een afspraak met één van onze chiropractoren.

Maak een afspraak
Mark Bevers chiropractor

Mark Bevers

Master of Chiropractic (MChiro)

LOCATIE UDEN

Mark studeerde af aan het Anglo-European College of Chiropractic in het Engelse Bournemouth. Na een korte carrière als topsporter ontdekte hij het belang van een goede maatschappelijke carrière en besloot hij fysiotherapie te gaan studeren. Na het behalen van zijn diploma wilde Mark zich meer verdiepen in het menselijk lichaam en de behandeling daarvan. Chiropractie was voor hem de beste optie.

Mark zijn behandeling is ‘hands-on’ en zijn uitgebreide aanpak is wetenschappelijk onderbouwd. Zijn behandelingen bestaan uit chiropractische manipulaties, spier- en fasciatechnieken, therapeutische revalidatie en DNS. Dit is een revolutionaire methode, gebaseerd op de ontwikkelingskinesiologie. Mark is daarnaast consultant van professor Stuart McGill, specialist in de behandeling en diagnose van lage rugklachten.

Mark behandelt patiënten van alle leeftijden. Zijn jongste patiënt was 1 week oud en zijn oudste 93. Mark behandelt ook topatleten van verschillende sporten en nationale teams en werkt samen met ’s werelds beste chiropractoren. Zijn missie is helder: Patiënten helpen om hun gezondheidsdoelen te bereiken en te verbeteren. Dit voor een betere kwaliteit van leven en voor betere sportprestaties.

Maak een afspraak met Mark

Ik ben hier nieuw Vervolgafspraak

Zelf je rugklachten behandelen met McGill

Professor McGill vertelt over een wetenschappelijk manier om van je rugpijn af te komen.

Bestel het boek
Anrie Potgieter chiropractor

Anrie Potgieter

Master of Chiropractic (MChiro)

LOCATIE UDEN

Anrie studeerde af aan het Universiteit van Johannesburg in Zuid-Afrika. Zij heeft op een hoog niveau gesport en is daardoor in aanraking met chiropractie gekomen. Vanwege haar betrokkenheid bij sport is ze altijd gefascineerd door het menselijk lichaam, hoe het functioneert en hoe het te verbeteren is.

Anrie werkt vanaf 2016 in Nederland. Haar behandelingen bestaan uit chiropractische manipulaties, activator, spier- en fasciatechnieken, kinesiotaping, dry needling, shockwave therapie en rehabilitatie oefeningen. Anrie is daarnaast gespecialiseerd in musculoskeletale echografie om gewrichts- en peesklachten beter te kunnen diagnosticeren. Ze heeft zich ook verder gespecialiseerd in sportchiropractie en heeft veel ervaring met sporters.

Iedereen kan terecht bij Anrie, haar doel is om voor elke patiënt een persoonlijke behandelplan te ontwikkelen om de beste zorg te bieden en de gewenste resultaten te bereiken.

Maak een afspraak met Anrie

Ik ben hier nieuw Vervolgafspraak
Joep Titulaer chiropractor

Joep Titulaer

Master of Chiropractic (MChiro)

LOCATIE UDEN

Joep studeerde af aan het Anglo-European College of Chiropractic (AECC) in Bournemouth. De interesse in chiropractie is ontstaan toen hij de opleiding fysiotherapie volgde in Heerlen. Na een jaar als fysiotherapeut gewerkt te hebben, heeft Joep de sprong gewaagd om naar de AECC te gaan.

Van jongs af aan is Joep een fervent sporter. Zijn grote passie is hockey. Als sporter is hij altijd gefascineerd geweest in het menselijk lichaam, hoe het functioneert en hoe het verbeterd kan worden. Joep heeft veel blessures gezien, herstellende spelers gevolgd en gezien hoe training de prestaties kan verbeteren. Daarom is hij met de FICS opleiding begonnen tot sport chiropractor om zijn expertise te ontwikkelen in het behandelen van atleten om hun sportieve doelen te bereiken.

Joep zijn behandelingen bestaan uit chiropractische manipulaties, spier- en fasciatechnieken, kinesiotaping, therapeutische oefeningen en adviezen geven. Daarnaast gaat Joep graag naar seminars en leest hij wetenschappenlijke onderzoeken om zijn kennis en vaardigheden te optimaliseren.

Maak een afspraak met Joep

Ik ben hier nieuw Vervolgafspraak
Carley Rose chiropractor

Carley Rose

Master of Chiropractic (MChiro)

LOCATIE VEGHEL

Carley Rose, geboren en getogen in Engeland.

Carley is ook afgestudeerd met een masterdiploma in chiropractie aan het Anglo-European College of Chiropractic (AECC) in Bournemouth, Engeland. Na haar studie heeft ze in verschillende praktijken gewerkt in Engeland en Nederland. Daarnaast is Carley in 2017 afgestudeerd als master in Musculoskeletal Rehabilitation (revalidatie van het bewegingsapparaat).

Ze heeft grote interesse in sport. In Engeland heeft zij altijd hardgelopen op topniveau en traint nu nog vijf keer per week met een combinatie van CrossFit en hardlopen. Dankzij haar persoonlijke investering in sport, heeft Carley ook binnen de chiropractie een specifieke interesse voor het behandelen van sportgerelateerde klachten.

Door chiropractie te combineren met correctieve oefeningen is ze in staat om altijd een passen behandelingsplan op te stellen. De mens wordt in haar aanpak altijd vanuit een holistisch perspectief bekeken. Niet alleen de pijnlijk plek wordt onderzocht, maar het hele bewegingsapparaat wordt nagekeken. Zo komen we tot de oorzaak van de klachten.

Carley is tevens één van onze specialisten op het gebied van echografie.

Maak een afspraak met Carley

Ik ben hier nieuw Vervolgafspraak
Joke Schoenmakers fysiotherapeut

Joke Schoenmakers

Fysiotherapeut

LOCATIE UDEN

Sinds 2007 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Als bedreven sporter weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om je lichaam de aandacht te geven die het nodig heeft. Jarenlang heb ik gewerkt als sportmasseur bij een voetbalvereniging, hier is mijn interesse voor hoe het lichaam beweegt en functioneert ontstaan. Later kwam daar bewustwording bij, hoe alles samen bij elkaar komt en invloed heeft op elkaar. Het versterken van je eigen immuunsysteem en daarmee het optimaliseren van je gezondheid. In 2016 heb ik de opleiding Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut afgerond. De combinatie van fysiotherapie en orthomoleculaire therapie kunnen samen tot mooie resultaten leiden.

Als ik niet aan het werk ben, dan ben ik met mijn trouwe en enthousiaste hardloopmaatje Indy aan het hardlopen, ook wel canicrossen. Daarnaast zit ik graag op de wielrenfiets; in 2015, 2016, 2018 en 2019 heb ik de Mont Ventoux beklommen in de strijd tegen ALS. Tijdens de wereldkampioenschappen 2023 canicross in Duitsland ben ik derde geworden.

Maak een afspraak met Joke

Ik ben hier nieuw Vervolgafspraak
Wessel Groen sportmasseur en sportmassage Uden

Wessel Groen

Sportmasseur / chiro + fysio assistent

LOCATIE UDEN EN VEGHEL

Wessel komt uit Uden en is onze (sport)masseur. Daarnaast verricht hij ook ondersteunende taken binnen de praktijk. Wessel heeft grote interesse in het menselijk lichaam en wat we ermee kunnen. Zelf sport hij dan ook erg fanatiek.  Hij helpt mensen graag wanneer ze klachten ervaren en zal dan ook zijn best doen om deze op een fijne manier zo veel mogelijk te verhelpen.

Maak een afspraak met Wessel

Ik ben hier nieuw Vervolgafspraak

Plan nu je sportmassage

Maak een afspraak

Onze
praktijkassistente

Onze assistentes ontvangen je graag op onze praktijk.

(0413) 24 80 10

Maya van de Water

Angela van Honk

Sanne Bevers

Jerney Antonie

Nicole Brouwers

Carla Caspers

Nynke de Groot

Nederlandse Chiropractoren Associatie

Chiropractie Uden-Veghel is aangesloten bij de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA). Dit is de meest toonaangevende beroepsorganisatie voor chiropractie in Nederland. Meer hierover lees je op www.nca.nl.