Maak een
afspraak

Fysiotherapie Uden

Jouw fysiotherapeut in de regio Uden

Plan hier je afspraak voor fysiotherapie

Fysiotherapeut Joke in Uden
Maak een afspraak
Onze fysiotherapeut in Uden

Joke Schoenmakers

Sinds 2007 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Als bedreven sporter weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om je lichaam de aandacht te geven die het nodig heeft. Jarenlang heb ik gewerkt als sportmasseur bij een voetbalvereniging, hier is mijn interesse voor hoe het lichaam beweegt en functioneert ontstaan. Later kwam daar bewustwording bij, hoe alles samen bij elkaar komt en invloed heeft op elkaar. Het versterken van je eigen immuunsysteem en daarmee het optimaliseren van je gezondheid. In 2016 heb ik de opleiding Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut afgerond. De combinatie van fysiotherapie en orthomoleculaire therapie kunnen samen tot mooie resultaten leiden.

Als ik niet aan het werk ben, dan ben ik met mijn trouwe en enthousiaste hardloopmaatje Indy aan het hardlopen, ook wel canicrossen. Daarnaast zit ik graag op de wielrenfiets; in 2015, 2016, 2018 en 2019 heb ik de Mont Ventoux beklommen in de strijd tegen ALS. Binnenkort vertegenwoordig ik Nederland tijdens de wereldkampioenschappen canicross welke wordt gehouden in Duitsland.

Profiel

 • Naam: Joke Schoenmakers
 • Functie: Fysiotherapeut
 • Opleiding: Bachelor Fysiotherapie, Master in musculoskeletale revalidatie
 • Ervaring: Meer dan 15 jaar
 • Specialisaties: Sportfysiotherapie, revalidatie na operaties, houdings- en bewegingsadvies

Bij Myosana is het mijn missie om iedere patiënt de best mogelijke zorg te bieden door middel van op maat gemaakte behandelplannen en een persoonlijke benadering. Mijn uitgebreide kennis en passie voor fysiotherapie stellen mij in staat om effectief en efficiënt te werken aan jouw herstel.

Maak een afspraak

Fysiotherapie in Uden – Joke Schoenmakers

Welkom bij Myosana, uw vertrouwde partner voor fysiotherapie in Uden. Mijn naam is Joke Schoenmakers en ik ben er trots op om je te mogen verwelkomen op mijn persoonlijke website. Met jarenlange ervaring en een diepgaande expertise, sta ik klaar om je te helpen bij jouw herstel en het verbeteren van uw gezondheid en welzijn.

Specialisaties en Diensten

Mijn praktijk in Uden biedt een breed scala aan fysiotherapiediensten die zijn ontworpen om aan jouw unieke behoeften te voldoen:

Sportfysiotherapie

Sportblessures kunnen een grote impact hebben op je dagelijkse leven en sportprestaties. Bij Myosana bied ik gespecialiseerde sportfysiotherapie aan om je te helpen bij het herstel van blessures en om preventieve maatregelen te nemen. Dit omvat:

 • Behandeling van acute en chronische sportblessures
 • Advies en begeleiding bij trainingsschema’s
 • Revalidatieprogramma’s om veilig terug te keren naar je sport

Revalidatie na Operaties

Herstel na een operatie kan uitdagend zijn. Met mijn expertise in postoperatieve revalidatie, help ik je om zo snel en effectief mogelijk te herstellen. Dit omvat:

 • Gepersonaliseerde oefenprogramma’s
 • Pijnbeheersingstechnieken
 • Verbetering van mobiliteit en kracht

Houdings- en Bewegingsadvies

Een goede houding en juiste beweging zijn essentieel voor het voorkomen van klachten. Ik bied deskundig advies en begeleiding om je houding te verbeteren en pijn te verminderen. Dit omvat:

 • Analyse van je houding en beweging
 • Oefeningen en tips voor een betere lichaamshouding
 • Ergonomisch advies voor thuis en op het werk

Behandelmethoden

Bij Myosana maak ik gebruik van diverse behandelmethoden om je herstel te bevorderen:

Manuele Therapie

Manuele therapie helpt bij het verbeteren van de mobiliteit van gewrichten en het verminderen van spierpijn door middel van specifieke handmatige technieken.

Oefentherapie

Gepersonaliseerde oefenprogramma’s zijn ontworpen om kracht, flexibiliteit en algehele functionaliteit te verbeteren, aangepast aan jouw individuele behoeften.

Dry Needling

Dry needling is een effectieve techniek om spierknopen en pijn te verlichten door het inbrengen van dunne naalden in de aangedane spieren.

Medical taping

Medical taping is een methode waarbij elastische tapes op de huid worden aangebracht om spieren en gewrichten te ondersteunen, pijn te verlichten en het herstel te bevorderen.

 

Waarom kiezen voor Myosana?

Bij Myosana sta jij als patiënt altijd centraal. Ik geloof in een holistische benadering van fysiotherapie, waarbij ik de tijd neem om jou en je klachten volledig te begrijpen. Hierdoor kan ik een behandelplan opstellen dat specifiek is afgestemd op jouw persoonlijke doelen en behoeften.

Wat patiënten zeggen

“Joke heeft mij enorm geholpen na mijn knieoperatie. Dankzij haar ben ik sneller dan verwacht weer op de been!”

– Jan de Vries

“Door Joke’s begeleiding en oefeningen heb ik mijn sportprestaties kunnen verbeteren en blessures kunnen voorkomen. Ze is een geweldige fysiotherapeut!”

– Lisa van den Berg