Maak een
afspraak
Joep Titulaer chiropractor

Joep Titulaer nieuwe chiropractor

Met trots presenteren we jullie onze nieuwe collega chiropractor Joep Titulaer. Joep zal per 1 september starten.

Joep studeerde af aan het Anglo-European College of Chiropractic (AECC) in Bournemouth. De interesse in chiropractie is ontstaan toen hij de opleiding fysiotherapie volgde in Heerlen. Na een jaar als fysiotherapeut gewerkt te hebben, heeft Joep de sprong gewaagd om naar de AECC te gaan.

Van jongs af aan is Joep een fervent sporter. Zijn grote passie is hockey. Als sporter is hij altijd gefascineerd geweest in het menselijk lichaam, hoe het functioneert en hoe het verbeterd kan worden. Joep heeft veel blessures gezien, herstellende spelers gevolgd en gezien hoe training de prestaties kan verbeteren. Daarom is hij met de FICS opleiding begonnen tot sport chiropractor om zijn expertise te ontwikkelen in het behandelen van atleten om hun sportieve doelen te bereiken.

Joep zijn behandelingen bestaan uit chiropractische manipulaties, spier- en fasciatechnieken, kinesiotaping, therapeutische oefeningen en adviezen geven. Daarnaast gaat Joep graag naar seminars en leest hij wetenschappenlijke onderzoeken om zijn kennis en vaardigheden te optimaliseren.

Terug naar het nieuwsoverzicht