Maak een
afspraak

Corona maatregelen & veiligheid

Met het stijgend aantal coronabesmetting en de onzekerheid voor iedereen willen we geen risico nemen en streven we ernaar je zo goed en veilig mogelijk van dienst te zijn.

Graag vragen we je aandacht voor de nog steeds complexe situatie rondom het Corona virus.

Wij willen je er als praktijk op attenderen dat we de strengere maatregelen opgesteld door het RIVM in acht zullen nemen. Dat betekent dat we op dit moment het handcontact zo beperkt mogelijk houden en dat je bij binnenkomst de handen desinfecteert met handalcohol. Het dragen van een niet medisch mondkapje in de wachtkamer verplicht!

Daarnaast vragen wij je dringend om bij verkoudheidsklachten, hooikoorts, griepverschijnselen of koorts, of als je in aanraking bent geweest met een inmiddels geïnfecteerd persoon contact op te nemen met de praktijk en te overleggen en de afspraak te verzetten naar een ander tijdstip. Kom zoveel mogelijk alleen naar je afspraak.

Ook wij nemen de voorzorgsmaatregelen in acht en ook bij ons kan het voorkomen dat je afspraak noodgedwongen verzet moet worden, omdat iemand in de praktijk klachten zoals hierboven beschreven staan heeft. Daar vragen wij je begrip uiteraard ook voor.

We proberen zo transparant mogelijk te zijn naar u toe en wij vragen dat van u ook. Als we met elkaar kunnen voorkomen dat het virus zich verspreidt, dan zijn we met elkaar op de goede weg en hopen we gewoon open te mogen blijven.

Kort samenvattend:
  • Wij zorgen voor een gedesinfecteerde omgeving
  • Kom met een mondmasker
  • Neem een badlaken mee voor over de behandelbank
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst en bij het verlaten van de praktijk
  • Heb je symptomen? Blijf dan thuis en verzet je afspraak
Op deze manier hopen we iedereen zo lang mogelijk van dienst te kunnen blijven. 
Bedankt voor je begrip en medewerking!
Terug naar het nieuwsoverzicht