Maak een
afspraak
Michael Anderson chiropractor

Aanwinst nieuwe chiropractor Michael Anderson

Per 1 februari zal chiropractor Michael Anderson in onze praktijk in Uden werkzaam zal. Wij zijn erg blij met zijn komst.

Als kind heeft Michael veel gesport en hierdoor werd hij enorm gefascineerd door het menselijk lichaam. Zijn oom had ernstige rugproblemen die door middel van chiropractische behandelingen enorm verbeterden. Hierdoor besloot hij chiropractie te gaan studeren aan het Universiteit van Johannesburg in Zuid-Afrika. Hij werkte als chiropractor in zijn eigen familie/sport- praktijk en ook was hij chiropractor bij veel atletiek wedstrijden met als hoogtepunt de Olympische Spelen in London (2012) en Rio (2016).

Michael werkt vanaf 2016 in Nederland. Hij behandeld met chiropractische manipulaties, trigger point en fasciatechnieken, shockwave,  dry needling, en rehabilitatie oefeningen.

Michael is daarnaast gespecialiseerd in musculoskeletale echografie om slijmbeurs- en peesklachten beter te kunnen diagnosticeren en behandelen door middel van shockwave therapie.

Michael heeft als doel om oorzaken te vinden,  samen doeleinden te stellen en bereiken, en door chiropractie uw kwaliteit van leven te verbeteren. Zijn passie is om mensen te helpen om hun gezondheid en welzijn te bevorderen.

Terug naar het nieuwsoverzicht