Maak een
afspraak

Uitstraling in armen en/of benen

Uitstraling naar je armen of benen kan zeer vervelend zijn. Er kunnen meerdere oorzaken hiervoor zijn en het is belangrijk dat je dit na laat kijken. In de meeste gevallen kan het namelijk een vrij makkelijk op te lossen oorzaak hebben, maar in zeldzame gevallen kan het ook een meer serieuzere oorzaak hebben. Het is belangrijk om dan na te gaan wat je klachten en eventuele complicaties zijn.

De chiropractische behandeling kan bestaan uit:
  • Voorlichting om je klacht te begrijpen. Wat je wel moet doen en wat je ook zeker niet moet doen. Leren om pijntriggers te vermijden.
  • Manipulaties/mobilisaties om de functie van de gewrichten te herstellen
  • Dry needling
  • Spierontspannende en myofasciale technieken
  • Functionele oefeningen
  • Neurodynamics
Uitstraling in armen en/of benen

De behandeling

Zoals je leest, zijn de oorzaken van uitstraling naar armen of benen zeer divers. Daarom is het belangrijk dat we eerst de oorsprong van je klachten achterhalen, zodat we een gerichte behandeling kunnen inzetten.

Tijdens dit onderzoek kijken we niet alleen naar de locatie van de uitstraling, maar bijvoorbeeld ook naar de beweeglijkheid van je aangrenzende gewrichten, ergonomie, je houding en zullen we een bewegingsanalyse uitvoeren om te kijken hoe het lichaam wordt belast. We zullen ook de zenuwbanen testen.

Snel van je uitstraling naar je armen of benen af?

Maak een online afspraak met één van onze chiropractoren.

Maak direct een afspraak