Door een technische storing zijn wij momenteel bereikbaar via een ander telefoonnummer: 088 222 37 53

 

De praktijk

Chiropractie Uden-Veghel is gevestigd op Rondweg 15, 5406 NK Uden.

 

 Praktijk chiropractie Uden Veghel chiropractor

 

Uw chiropractoren

 

Pim Robijns

Master of chiropractic (MChiro)

Pim studeerde af aan het Anglo-European College of Chiropractic (AECC). Na zijn diploma fysiotherapie te hebben behaald in Heerlen, besloot hij om chiropractie te gaan studeren in Engeland.

Hij kwam voor het eerst in aanraking met chiropractie tijdens de fysiotherapie opleiding en wist gelijkt dat hij wilde doorstuderen.

Pim zijn behandeling bestaat uit chiropractische manipulaties, spier- en fasciatechnieken, kinesiotaping, oefeningen en advies.

Pim behandeld patiënten van alle leeftijden en heeft met name ervaring met sporters.

Zijn doel is om mensen te helpen om hun kwaliteit van leven te verbeteren en gezondheidsdoelen te bereiken. Expertise, professionaliteit en aandachtig luisteren zijn hierbij fundamenteel. Hij gebruikt de nieuwste evidence om een zo optimaal mogelijk behandelplan op te stellen samen met de patiënt. 

Pim is geboren en getogen in Kerkrade. Zijn vrije tijd spendeert hij het liefst met zijn vriendin, vrienden of familie. Zijn hobby's zijn fitness, tennis, skiën en reizen. Hij is zeer leergierig en volgt regelmatig cursussen en seminars om zichzelf up-to-date- te houden met de laatste evidentie. 

  

Jim Zeelen

Master of Science (MSc) 

Chiropractie Uden Veghel Jim Zeelen chiropractor

Jim studeerde eveneens af aan het Anglo-European College of Chiropractic (AECC).

Hij kwam voor het eerst in aanraking met chiropractie via zijn andere gezinsleden. Beide ouders en zijn zus waren onder behandeling van een chiropractor voor zeer uiteenlopende klachten. Deze werden echter allemaal verholpen en onderhouden door de chiropractor. Hierdoor kreeg Jim veel waardering en interesse voor het vak.

Jim heeft zich verder gespecialiseerd in de behandeling van baby's, kinderen en zwangere vrouwen. Echter heeft hij kennis van klachten uit alle leeftijdsgroepen dus alle gezinsleden kunnen bij hem terecht.

Zijn doel is om mensen te helpen. Samen kunnen gezondheidsdoelen worden bereikt en de levenskwaliteit worden verbeterd. Hij zal zich met zorg over een klacht ontfermen en zoeken voor een passende oplossing en behandeling. Daarnaast zal hij advies en ideeën geven om toekomstige klachten te voorkomen en het lichaam in gezonde en optimale staat te behouden.

Jim is geboren en getogen in het Noord-Limburgse Sevenum. Hij is graag bij zijn vriendin, familie en vrienden. Zijn grote passie is muziek, hij speelt al jaren gitaar en is ook geregeld op de hockeyvelden te vinden. Ook is hij zeer geïnteresseerd in de wetenschap en wat chiropractie en de rest van de medische wereld te bieden hebben. Hij volgt daarom regelmatig seminars en cursussen om zijn vaardigheden te verbeteren en zijn kennis uit te breiden. 

 

Mark Bevers

Master of Chiropractic (MChiro)

Mark Bevers chiropractor uden veghel chiropractor

Ook Mark studeerde af aan het Anglo-European College of Chiropractic in Bournemouth, Engeland. Na een korte carrière als topsporter kwam hij achter het belang van een goede maatschappelijke carrière en besloot fysiotherapie te gaan studeren in Eindhoven. Na het behalen van zijn fysiotherapie diploma wilde Mark zich meer verdiepen in het menselijk lichaam en de behandeling daarvan. Chiropractie was voor hem de beste optie. 

Mark zijn behandeling is ‘hands-on’ en zijn protocollen zijn wetenschappelijk bewezen. Zo heeft hij een uitgebreide aanpak bij de behandeling van de gezondheid van zijn patiënten. Zijn behandeling bestaat uit chiropractische manipulaties, spier- en fasciatechnieken, therapeutische revalidatie en DNS, een revolutionaire behandelingsmethode die gebaseerd is op de ontwikkelingskinesiologie. Tevens is Mark consultant voor professor Stuart McGill, specialist in de behandeling en diagnose van lage rugklachten. 

Hij behandelt patiënten van alle leeftijden. Zo was zijn jongste patiënt 1 week oud en zijn oudste patiënt 93. Tevens behandelt Mark topatleten van verschillende sporten en nationale teams en werkt hij samen met werelds beste chiropractoren, waarvoor hij geregeld naar Amerika gaat.

Zijn missie is simpel: Patiënten helpen om hun gezondheidsdoelen te bereiken en te verbeteren. Dit voor een betere kwaliteit van leven en voor betere sport prestaties.

Mark is geboren en getogen in Veghel. In zijn vrije tijd geniet hij er van om zijn tijd met vrienden en familie te besteden. Zijn hobby’s zijn basketbal, wandelen en lezen. Hij is ook erg fanatiek in het volgen van cursussen en seminars om zichzelf zo up-to-date te houden met de laatste evidentie en behandeltechnieken in de medische wereld. Zo fanatiek dat hij voor (para)medici zijn eigen organisatie Designed 2 Move heeft opgezet om cursussen en congressen te organiseren.

 

Consultant professor Stuart McGill

Mark werkt al geruime tijd intensief samen met professor Stuart McGill - werelds meest gerenommeerde wetenschapper op het gebied van de lage rug. Als enige consultant van McGill in Nederland ziet Mark vele complexe casussen. Na een intensief behandeltraject waarbij de patiënt zich goed aan het behandelplan moet houden weet hij veel patiënten weer pijnvrij door het leven te laten gaan. 

Onlangs vertaalde hij ook het enorm bekende en wetenschappelijk boek 'Back Mechanic' naar het Nederlands 'Behandel uw eigen rugklachten'. Het boek is een enorm succes gebleken. De recensies zijn overweldigend. 

Het boek is te bestellen via www.backfitpro.com of www.bol.com 

   

 

 


Praktijkassistentes 

Onze assistentes ontvangen u graag op onze praktijk

Sanne Bevers

Vanessa Djamin

 


In de praktijk is tevens gevestigd;

Fysiotherapie Myosana Uden 

Joke Schoenmakers

Fysiotherapeut

Roy Bongers

Fysiotherapeut

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen via 0611616118 of kijken op de website www.myosana.nl

 

Chiropractie Uden-Veghel

Rondweg 15, 5406 NK Uden
Tel. 0413 248 010 / info@chiropractie-udenveghel.nl

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00 uur
dinsdag 08:30 - 20:00 uur
woensdag 08:30 - 18:00 uur
vrijdag 08:30 - 18:00 uur

Telefonisch bereikbaar

maandag tot vrijdag 08:30 - 17:30 uur

 

 

“We are born with our hands,
and 500 years from now there will still
be nothing in the world that can replace
what a human hand is able to feel”